Wasabival a Távol-Kelet kelhet életre a konyhádban

Wasabival a Távol-Kelet kelhet életre a konyhádban

A Wasabi már 2004 óta gondoskodik arról, hogy Magyarországon is megismerjék és megszeressék az autentikus japán, koreai és thai ízeket. Úgy tűnik sikerrel vette az akadályt, hiszen azóta, hogy megnyitotta első Wasabi éttermét a Szépvölgyi úton, már további 3 budapesti, 1 debreceni és 1 bécsi étteremmel büszkélkedhet. A lelkesedés és a siker tehát töretlen, amiben végül is semmi meglepő nincsen. A kiemelkedően finom kulináris élményről a tradicionális és elképesztően friss alapanyagok mellett, a profi wok- és sushi szakácsok féltő hozzáértése gondoskodik nap mint nap. 

A Wasabinál elég egyetlen falat, és a Távol-Keleten találod magad

Ami éppoly egzotikus, mint az ízei. Hunyd le egy pillanatra a szemed és hagyatkozz az érzékeidre: képzeld magad elé Bangkok fűszeres illatokkal teli belvárosát és autentikus piacát, amit csak csónakkal barangolhatsz be. Vagy Tokió nyüzsgő halpiacát, ahonnan kizárólag a legfrissebb tengeri falat kerülhet a tányérodra. És Dél-Korea dús erdőségeiről se feledkezz meg, ahol citromfűtől terhes a levegő és koriander terem minden kiskertben. Ha pedig mindezzel megvagy, nyisd ki a szemed és örülj: a Wasabinak köszönhetően, nem kell átutaznod a fél világot azért, hogy megkóstold ezeket a harsogóan friss, mégis tradicionális ízeket. 

Mert a Wasabit már az otthonod kényelmében is élvezheted

Szerencsére akkor sem kell lemondanod a kedvenc lazacos nigiri sushidról, a minden földi jóval megpakolt bento boxodról, vagy a frissen készült, pikáns ízvilágú wok tésztakülönlegességekről, ha épp maga alá temet a munka, vagy ha egy alattomos megfázás döntött le a lábadról. Sőt: egy forró Miso levest, vagy egy tartalmas Pho bo-t a kanapéd kényelmében kanalazva te is rájössz majd, hogy testnek és léleknek nem kell ennél jobb, lélekmelengetőbb orvosság! Kivéve, ha esetleg a pikáns Thai currys zöldséglevesről, vagy a Khai soiról van szó. Egyszerűen csak harapj bele a friss vöröstonhal nigiridbe, és hagyd, hogy a tenger tiszta, sós íze vegye át az uralmat az ízlelőbimbóid felett. Ezután viszont hozd egyensúlyba az ízeket: végül is minden étkezésre a desszert édessége teszi fel a koronát. A Wasabinál pedig tudják a titkot: a csokis tavaszi tekercs, vagy a matcha teás sajttorta mindenkit levesz a lábáról.

Rendeld házhoz a Wasabis Távol-Keletet

A NetPincér és a Wasabi gyümölcsöző kapcsolatából te is csak profitálhatsz: add le a rendelésed a NetPincér mobil applikáción (NetPincer iOS, NetPincer Google Play), és az otthonod kényelmében élvezheted a Távol-Keleti ízeket. Így már nem is tűnik olyan távolinak, nem igaz? Ráadásul a mobilalkalmazásban számtalan újdonságot, szezonális különlegességet és kedvezményt is találsz, ami csak rád vár!

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
foodpanda.hu

Hozzászólások

comments