Street food forradalom Zing módra

Street food forradalom Zing módra

A NetPincér mostantól foodpanda! Kövesd velünk az átváltozásunkat!

2013-ban egy food truckkal kezdődött a Zing Burger sikertörténete, hiszen a minőségi bucikért, szószokért és a házon belül feldolgozott marhahúsért rajongó csapat először utcáról fesztiválra gördülve vette le a lábáról a páratlan burgerekre éhes tömegeket. Aztán 2016-ban megnyílt az első állandó étterem, de azóta van már több is. Szóval a Zing jött, látott és győzött, te pedig igazi amerikai finomságokat falatozhatsz kedvedre! Ráadásul az ütős menüért már ki sem kell tenned a lábad a lakásból vagy az irodádból, nem kell megszakítanod a sorozatmaratont vagy félbehagynod a könyvedet: a foodpanda (NetPincér) házhozszállítás oda viszi a kiválasztott menüt, ahová csak kéred!

Burgerek, csirkeszárnyak és némi snack & more

Nem lehet vita tárgya: egy falat Zinggel sokkal finomabb lesz minden nap! Vedd könnyedén a kihívásokat a Take It Easy burgerrel, vagy járasd csúcsra az estédet a Guitar Hero, esetleg The Full Extra burgerek tartalmas ízeivel. Persze abban az esetben, ha könnyedebb fogásra vágysz, ott van a lágy kecskesajttal hódító Hungry Hipster és a ropogós csirke vagy steak csíkokkal, esetleg grillezett kecskesajttal kínált Zing Salad is. A bőség zavarát csábítóan fokozzák tovább az olyan snackek, mint például a kalácsmorzsában sült csirkemellcsíkok Chipotle Mayo szósszal tálalva, vagy a Coke BBQ szósszal kínált hagymakarikák, hogy a Jalapeno Poppers csípős ízeiről ne is beszéljünk! Mindenesetre, ha egy igazi Zing Burger specialitásra vágysz, a marha hátszínnel és rengeteg sajttal hódító Philly Cheese Madness variációkat is érdemes megkóstolnod!

Zingezz bárhol, bármikor

Válaszd ki a fogadra való Zing Burger fogásokat és rendeld meg őket a foodpanda (NetPincér) weboldalán vagy mobilalkalmazásán keresztül. Mi pedig egészen az ajtódig visszük a kiválasztott finomságokat!

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
foodpanda.hu

Hozzászólások

comments