Street food forradalom Zing módra

Street food forradalom Zing módra

A NetPincér mostantól foodpanda! Kövesd velünk az átváltozásunkat!

2013-ban egy food truckkal kezdődött a Zing Burger sikertörténete, hiszen a minőségi bucikért, szószokért és a házon belül feldolgozott marhahúsért rajongó csapat először utcáról fesztiválra gördülve vette le a lábáról a páratlan burgerekre éhes tömegeket. Aztán 2016-ban megnyílt az első állandó étterem, de azóta van már több is. Szóval a Zing jött, látott és győzött, te pedig igazi amerikai finomságokat falatozhatsz kedvedre! Ráadásul az ütős menüért már ki sem kell tenned a lábad a lakásból vagy az irodádból, nem kell megszakítanod a sorozatmaratont vagy félbehagynod a könyvedet: a foodpanda (NetPincér) házhozszállítás oda viszi a kiválasztott menüt, ahová csak kéred!

Burgerek, csirkeszárnyak és némi snack & more

Nem lehet vita tárgya: egy falat Zinggel sokkal finomabb lesz minden nap! Vedd könnyedén a kihívásokat a Take It Easy burgerrel, vagy járasd csúcsra az estédet a Guitar Hero, esetleg The Full Extra burgerek tartalmas ízeivel. Persze abban az esetben, ha könnyedebb fogásra vágysz, ott van a lágy kecskesajttal hódító Hungry Hipster és a ropogós csirke vagy steak csíkokkal, esetleg grillezett kecskesajttal kínált Zing Salad is. A bőség zavarát csábítóan fokozzák tovább az olyan snackek, mint például a kalácsmorzsában sült csirkemellcsíkok Chipotle Mayo szósszal tálalva, vagy a Coke BBQ szósszal kínált hagymakarikák, hogy a Jalapeno Poppers csípős ízeiről ne is beszéljünk! Mindenesetre, ha egy igazi Zing Burger specialitásra vágysz, a marha hátszínnel és rengeteg sajttal hódító Philly Cheese Madness variációkat is érdemes megkóstolnod!

Zingezz bárhol, bármikor

Válaszd ki a fogadra való Zing Burger fogásokat és rendeld meg őket a foodpanda (NetPincér) weboldalán vagy mobilalkalmazásán keresztül. Mi pedig egészen az ajtódig visszük a kiválasztott finomságokat!

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér 1999 óta gondoskodik az éhes emberek kiszolgálásáról, rendeléseket a NetPincér.hu weboldalon és applikációkon keresztül is le lehet adni. Az eredetileg magyar alapítású cég mára már a németországi központú nemzetközi anyacég, a Delivery Hero hálózat tagja, melynek leányvállalatai 40+ országban vannak jelen. A NetPincérhez csatlakozott 2018-ban a pizza.hu és ugyanebben az évben indítottuk el saját ételfutár szolgáltatásunkat is NetPincér GO néven. A NetPincér jelenleg 800+ településen érhető el hazánkban, a NetPincér GO szolgáltatási körét pedig az elmúlt napokban is bővítettük, így már 27 városban vagyunk jelen saját futárszolgáltatásunkkal. Rendelőink összesen több, mint 2500 partnertől választhatnánk már: legyen szó egy finom reggeliről, kiadós ebédről, egy kis pékáruról vagy akár a heti élelmiszerbevásárlásról. 2020. január 1-től a vállalat 100%-ban karbonsemlegessé vált, továbbá büszkék vagyunk arra, hogy a NetPincér felületén keresztül alapítványok támogatására is lehetőség van. A NetPincér felületén jelenleg az alábbi szervezeteket lehet támogatni: Élelmiszerbank Egyesület / Közösségi Erdőkért Alapítvány / Magyar Ifjúsági Vöröskereszt / Mosoly Alapítvány / Ökológiai Művelődés Alapítvány / Vigyél Haza! Alapítvány

Hozzászólások

comments