Rendelj ebédet onnan is, ahonnan egyébként nem tudnál

Rendelj ebédet onnan is, ahonnan egyébként nem tudnál

Egy darabnyi szikkadt sajton kívül nincs semmi a hűtődben, viszont a boltba sincs kedved lemenni? Határidős munkát kéne befejezned, de korgó gyomorral nem igazán tudsz koncentrálni? Ilyenkor hasznos igazán a XXI. század egyik legnagyobb vívmánya: az ételrendelős házhozszállítás. Főleg, ha onnan is tudsz rendelni, ahol elvileg ez nem lenne lehetséges…

Biztosan veled is előfordult már, hogy úgy érezted, megtaláltad a tökéletes éttermet: ajánlás útján vagy éppen az interneten böngészve bukkantál rá, majd egy borús téli estén barátokkal karöltve, esetleg az enyhe tavaszi időben családi körben tetted próbára a konyháját.

Az eredmény pedig egyszerűen magáért beszélt: a felszolgált fölséges fogásoknak köszönhetően csak csettinteni tudtál az elégedettségtől, hiszen minden egyes étek finomsága áhítatos könnyeket csalt a szemedbe. Ráadásul nemcsak az ízélmény volt elsőrangú, hanem a tálalás is művészi kompozíciót alkotott. 

Éppen ezért, szinte minden fogásnál bántad, hogy a villáddal meg kell bontanod a tányérodra halmozott mennyei harmóniát, de azért nem tagadtad meg a benned élő gasztrofanatikust: a végeláthatatlan kóstolás érdekében diszkréten kicsit kigomboltad a nadrágod. 

Aztán a vacsora után eltelt néhány nap, néhány hét, esetleg hónap. Sűrűsödtek a hétköznapi teendők a munkahelyeden, sokasodtak a tennivalók otthon is, de amikor akadt pár szabad perced, még mindig azokon az ízeken járt az agyad, amiket ott tapasztaltál. 

Úgyhogy elhatároztad, hogy újra az ottani fogásokat látnád a tányérodon, de elegendő szabadidő híján, most inkább az ételrendelés mellett tetted le a voksod.

Izgatottan ültél le a gép elé, és megnyitottad az étterem honlapját. Gyorsan az étlaphoz lapozol, ahol nyálcsorgató fotókon keresztül jelent meg a széles kínálat, így az ízlelőbimbóid majd’ felrobbantak az izgatott várakozástól. 

Nagy nehezen kiválasztottad, hogy mit szeretnél enni, majd beütött a krach, megindult a föld és összetörtek az ábrándjaid: kiderült, hogy az éttermedben nincsen házhozszállítás

Mit tehetsz ilyenkor, hogy elkerüld az éhhalált?

Ne hagyd annyiban: kutass más alternatíva után…

… és fedezd fel magadnak a NetPincérGO szolgáltatást. 

Biztosan hallottál már róla, hogy 2018 májusban indítottuk világhódító útjára a NetPincérGO-t, ami számtalan hazai város gasztrotérképén igyekszik pótolni az esetleges hiányosságokat. Például azt, ami a hőn áhított éttermed házhoz nem szállítását illeti.

A NetPincérGO pontosan ebben segít neked: a szolgáltatáshoz ugyanis olyan éttermek, cukrászdák, pékségek, reggelizőhelyek is csatlakozhatnak, ahol nincs erőforrás a házhozszállításra. 

Ebben viszont saját, folyamatosan bővülő futárcsapatunk nyújt nekik segítséget. A NetPincérGo bevezetésével egy igencsak lelkes futárcsapatot toboroztunk, akik nemcsak négy, hanem két keréken is róhatják az utcákat azért, hogy minél előbb megkapd a rendelésed.Mert a kínálat egyre csak bővül

E remek lehetőségnek köszönhetően még inkább kitágultak a kulináris határok. Most már azoktól a speciális étkezdéktől, salátabároktól, éttermektől is tudsz rendelni, akik valamilyen ételérzékenységre specializálódtak. Például a laktózintoleranciára, az inzulinrezisztenciára, vagy a gluténérzékenységre.

De említhetnénk még a vegetáriánus vagy a vegán étkezési kultúrát is, akiknek jelenleg még viszonylag szűk a célközönségük, ezért a házhozszállítást sem volt érdemes bevezetniük idáig. Viszont ha esetleg neked is egészségesebb falatokra kezdene fájni a fogad, a NetPincérGo segítségével már nem kell megtagadnod magadtól azokat.

Ahogy azoknak a prémium kategóriás éttermeknek a kínálatát sem, akik jellemzően nem voltak hívei a házhozszállításnak – idáig. Mivel a NetPincérGo saját futárokkal dolgozik, nem kell bajlódniuk azzal, hogy kiépítsék a saját rendszerüket. 

Ezzel nemcsak az éttermeknek spóroltunk időt és befektetést, hanem neked is: mert anélkül élvezheted az exkluzív fogásokat, hogy kitennéd a lábad otthonról. Ami valljuk be, ebben a nagy melegben egyáltalán nem jön rosszul.

Emellett a szokatlan szállítási helyektől sem jövünk zavarba, hiszen az sem jelent problémát, ha nem otthonra, vagy a munkahelyedre kéred a rendelésed. Szabadtéri rendezvényekre, és fesztiválokra egyaránt szállítunk, ahogy tettük ezt a SzabiHíd hétvégék során, vagy az EFOTT-on, ahol a külön erre kialakított pontokon vehetted át az ebéded.

Hogyan érheted el a NetPincérGO kínálatát?

Ez egyszerű, mint az egyszeregy: csekkolj be a Netpincér.hu oldalára vagy a NetPincér appra, és a szűrők között keresd meg a NetPincérGO megjelölést. Pipáld ki mellette a négyzetét és fedezd fel magadnak a kínálatot: ha esetleg nem találod közöttük az áhított éttermet, akkor se keseredj el!

Inkább jelezd nekünk, hogy melyik étteremről lenne szó, mi pedig felvesszük vele a kapcsolatot. Ha rajtunk múlik, a kerékpárral, robogóval vagy autóval érkező futárunk mielőbb csöngethet majd nálad!

Egyébként pont a rendelési folyamat gördülékenyebbé és átláthatóbbá tétele miatt került be a lehetőségek közé a NetPincér GO rendelésed nyomon követése, amire az asztali gépeden, és az okos telefonodon egyaránt lehetőséged van. A rendelés leadása után a térképen követheted az ételed útját, méghozzá a készítéstől kezdve, egészen a szállításig. 

NetPincérGO aktív városok

A NetPincérGo rendszere jelenleg itt érhető el: Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár, Szeged és Miskolc

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ezekben a városokban hozzá tudtunk járulni ahhoz, hogy sokkal színesebb legyen az ételrendeléssel elérhető gasztrokínálat. Emellett olyan kisebb-nagyobb éttermeknek is lehetővé tettük a házhozszállítást, akiknek nem volt futárszolgálatuk, így a kiszállításban rejlő lehetőségeket sem tudták kihasználni.

Ez lenne a NetPincérGo büszkeséglistája – azok a különlegességek, amelyek általunk váltak elérhetővé a szokásos pizzarendelés és a tradicionális magyar fogások mellett: 

  • Debrecen házhozszállítós palettáján megjelentek a japán, a thai, a francia vagy épp a mexikói konyha remekei, 
  • Szeged ételkínálatából az indiai és amerikai gasztronómia emelendő ki,
  • Miskolcon pedig már az ételérzékenyekre, illetve az egészséges étkezést előnyben részesítőkre is gondolnak, és persze a görög konyha kedvelőire is, 
  • Pécs a fűszeresebb, mexikói, török és amerikai kínálatban remekel, 
  • míg Székesfehérváron főleg az ital és burgerkínálat növekedett meg,
  • Győrött a friss tengeri halkínálat, és a szendvicsek választéka emelkedik ki a mezőnyből,
  • Budapesten pedig a nemzetközi konyha minden válfaja elérhetővé vált – a NetPincérGO segítségével.

Azon dolgozunk, hogy a NetPincér GO szolgáltatásunk folyamatosan bővüljön és további városokban is elérhető legyen.

Győződj meg róla Te is!

Te sem bírsz már az üres hasaddal? Akkor irány a Netpincér.hu, vagy a NetPincér alkalmazás és fald fel az egész világot!

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
foodpanda.hu

Hozzászólások

comments