Panda nélkül nem is záródhatna a fesztiválszezon!

Panda nélkül nem is záródhatna a fesztiválszezon!

4 nap buli, nappal napsütés és lubickolás, este pedig jobbnál jobb zenekarok – erről szólt az idei STRAND Fesztivál, ami a foodpanda nélkül nem is lett volna az igazi. A foodpanda saját stage-el és a legmenőbb előadókkal bulizott a Balatonon, Budapesten pedig házhozszállított egy utánozhatatlan koncertélményt!

Nem ciki az ételérzékenyésg – Cool merch a pandabeachen

A fesztiválon külön partszakasza volt a foodpandának, a pandabeachen az arra járók cukibbnál cukibb ajándékokért versenyezhettek és megnyerhették limitált kiadású ruhadarabjainkat és kiegészítőinket. Az új ruhadarabok témája az ételérzékenység köré épült, hiszen valamilyen formában minden harmadik magyar szenved ételallergiában. Az ételérzékenység témaköre közel áll hozzánk, platformunkon is folyamatosan dolgozunk olyan fejlesztéseken, melyek az ételallergiával küzdők életét könnyíti. 

Aki elég ügyes és szerencsés volt egyedi(nincs két egyforma!) és környezetbarát ajándékkal távozhatott a pandabeachről. A 2021 októberében lezajlott rebranding során használt épülethálóinkat nem dobtuk ki, hanem a Medence Csoport segítségével új célt adtunk nekik, trendi és divatos hátitáskákat készítettünk belőlük. 

Házhoz szállítjuk a fesztiválélményt is! 

“Rendelj bármit, a panda viszi máris!” – Szlogenünket komolyan vesszük, szinte bármit házhozszállítunk, miért pont egy koncert lenne a kivétel? A STRAND fesztivált megelőzően megnyitottuk Virtuális Strandbüfénket, ahol koncertjegy helyett koncertélményt lehetett nyerni. A szerencsés nyertes egy futártáskából élvezhette a csütörtöki Margaret Island koncertjét. A futártáskába beépített Ipad, hangszóró, hangulatvilágítás és a zenekar tagjainak miniatűr másai biztosították, hogy aki nem tudott lejutni a Balatonra, otthonról is élvezhesse a koncertet. 

Hatalmas buli a foodpandával

Napközben a pandabeachen játékokkal, jégkásával és pandaDJ-vel pihentük ki az előző nap fáradalmait, este pedig a foodpanda stagenél buliztunk a jobbnál jobb zenekarok koncertjére. Fellépett Péterfy Bori & Love Band, a Margaret Island, a Wellhello, Vad Fruttik, 30Y, Kungs és többek között a Halott Pénz is. A remek fesztiválhangulat persze nem sikerülhetett volna remek közönség nélkül! Szuperek voltatok, találkozunk jövőre!

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
foodpanda.hu

Hozzászólások

comments