Panda Manna újrafőzve!

Panda Manna újrafőzve!

Tavaly októberben palackoztuk a foodpanda és a MONYO sörfőzde első közös alkotását, a limitált kiadású Panda Mannát, mely könnyed és friss gyümölcsös ízével hamar belopta magát vásárlóink szívébe. A nagy sikerre való tekintettel ismét összedugtuk a fejünket a MONYO csapatával, hogy feltöltsük a készleteket, és a fesztiválszezont a foodpanda egyedi sörének társaságában élvezhessétek. 

Menő és fiatalos – Csakúgy mint a panda!

A Panda Manna egy könnyed Session IPA, mely minden tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt az IPA-kat szeretjük, és session sörhöz illően alacsonyabb az alkoholtartalma (4,8%), így kifejezetten jól csúszik. Könnyű, friss és üde sör, amihez amerikai (Centennial), valamint újhullámos német (Huell Melon) komlókat használtak fel. Ezeknek és a hidegkomlózásnak köszönhetően illatban és ízben is egyaránt a mandarinos, sárgadinnyés ízjegyek dominálnak. A szakavatottak szerint a Panda Manna igazán jó párost alkot egy szaftos hamburgerrel vagy egy csípős mexikóival.

Legjobbtól a legfinomabbat! – foodpanda & MONYÓ

A MONYO Brewing pedig egy olyan márka, ahol – akárcsak a foodpandánál – innovatívan gondolkoznak és mindig szem előtt tartják a minőséget. Egyike volt 2014-ben az ország első újhullámos sörfőzdéinek, elsődleges céljuk pedig azóta sem változott: kompromisszummentes söröket gyártani a fogyasztóknak.

Az évek során bejárták Európa legrangosabb fesztiváljait, söreiket importálták már Kanadába, Mexikóba, sőt Kínába is. A MONYÓ szakértelmében biztosak voltunk, a közös értékek miatt pedig már az elejétől megvolt az összhang. 

Hogyan? – Olyan gyorsan mint a panda!

A panda marketen leadott rendelések közül, ha azonnali élelmiszer rendelésről van szó, még mindig a sör a legnépszerűbb, ezt követi a víz és a kóla, valamint a tej, zsemle és banán. A folyékony kenyér annyira közkedvelt, hogy hónapról hónapra tartja magát a képzeletbeli dobogón, a hét második felében és ünnepnapokon pedig még inkább csúcsra tör. 

A panda market kínálatában továbbra is változatlanul elérhető marad a Panda Manna, az újonnan lefőzött 2000 liter már a polcokon várja a vásárlókat.

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
foodpanda.hu

Hozzászólások

comments