A panda (NetPincér) market – a bevásárlás új szintre emelve

A panda (NetPincér) market – a bevásárlás új szintre emelve

A NetPincér mostantól foodpanda! Kövesd velünk az átváltozásunkat!

Rutinos foodpandázóként (NetPincérezőként) már tudhatod, hogy mindig azon dolgozunk, amivel megkönnyítjük a dolgos hétköznapokat és kényelmesebbé varázsoljuk a ráérős szombatokat, vasárnapokat. Már nemcsak 6000+ partnertől rendelheted meg az asztalodra kívánkozó finom falatokat, hanem a foodpanda (NetPincér) marketből, a saját üzletünkből még az élelmiszer házhozszállítást is megoldhatod. 

Mit találhatsz a panda (NetPincér) market kínálatában?

Nasi, alkoholos vagy alkoholmentes italok, fagyasztott termékek vagy friss zöldség, gyümölcs mellett a háztartásban nélkülözhetetlen cikkeket is találhatsz a panda (NetPincér) marketen.  Amint megtöltöd virtuális kosarad és rákattintottál a “megrendelem” gombra, mi házhoz szállítjuk neked azt akár 30 percen belül. Akkor sem kell aggódnod, ha esetleg egy combosabb bevásárlást készítettél össze, mert a rendelés kiszállítását panda szállítás (NetPincér GO) futár partnereink segítségével simán megoldjuk.

Hogyan rendelj a panda (NetPincér) marketről?

  1. Lépj be a foodpanda (NetPincér) fiókodba a weboldalon vagy az alkalmazásban – ha még nincsen, akkor regisztrálj egyet!
  2. Az Üzletek menüpont alatt keresd ki a panda (NetPincér) marketet.
  3. Válogasd össze a virtuális kosaradba, amit szívesen megrendelnél.
  4. Adataid ellenőrzése után, válaszd ki az online fizetési módot, majd add le a rendelésed.
  5. Mi összekészítjük a rendelésedet, amit aztán a panda szállítás (NetPincér GO) partner futár szállít házhoz neked akár 30 percen belül.

Csak dőlj hátra, mi érkezünk rendeléseddel akár 30 percen belül

Ígérjük, nem lesz más dolgod a rendelésed leadása után, mint hátradőlni a kanapén és elindítani a műsorra tűzött sorozatod újabb epizódját, esetleg elolvasni egy újabb fejezetet a könyvedből, vagy lenyomni az ellenfeleidet kedvenc játékodon.

Mostantól ugyanis úgy intézheted el kisebb-nagyobb bevásárlásaidat, hogy a sorban állást, a polcok közötti keringőt és még a cipekedést is megúszod. A boltba történő oda-vissza út idejéről és az olyan időjárási kellemetlenségekről, mint a farkasordító hideg, a jeges út, a csontig hatoló szélvihar, az árvízszerű esőzés és a tűző napsütés még nem is ejtettünk egy szót sem.

A panda (NetPincér) market elérhetősége és a kiszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége a panda (NetPincér) market kínálata szerint változhat, panda (NetPincér) market üzletenként a termék kínálat eltérő lehet. 

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
foodpanda.hu

Hozzászólások

comments