Megérkezett Husi, a kandúr és Zsömi, a vizsla – velük fedezheted fel játékos hűségprogramunkat

Megérkezett Husi, a kandúr és Zsömi, a vizsla – velük fedezheted fel játékos hűségprogramunkat

A NetPincér mostantól foodpanda! Kövesd velünk az átváltozásunkat!

Egy játékos hűségprogram, amiben a hűséges foodpandázók (NetPincérezők) elnyerik méltó jutalmukat – ráadásként pedig még jót is játszanak. Ezt kínálja az igencsak ínycsiklandó étlapot felvonultató platform azoknak a rendelőknek, akik rájuk gondolnak, ha korog a hasuk vagy kong az ürességtől a hűtőjük.

Izgalmas időszak volt az utóbbi néhány hónap az országos lefedettséggel rendelkező foodpanda (NetPincér) számára. Nemcsak a weboldal és az alkalmazás bújt 21. századi köntösbe, de most már olyan új szolgáltatások színesítik a rendelési élményt, mint az érintkezésmentes kiszállítás, az elviteles rendelés, a foodpanda (NetPincér) kuponzseb, az online borravaló vagy épp az Üzletek kategória bevezetése. Itt például a panda NetPincér marketből, a foodpanda (NetPincér) saját boltjából is megrendelheted kisebb-nagyobb bevásárlásodat (egyelőre még csak néhány budapesti kerületben, de a cél természetesen az országos lefedettség).

Azonban az újítások sorának ezekkel a hasznos funkciókkal még egyáltalán nincs vége, hiszen végre útnak indítottuk a várva várt foodpanda (NetPincér) Hűségprogramot. Ennek a hűséges rendelőket jutalmazó játékos rendszernek a házigazdái a foodpanda (NetPincér) imádnivaló háziállatai: Husi, a kandúr és persze Zsömi, a vizsla lettek, úgyhogy ne lepődj meg, ha rendelés közben velük találod szembe magad.

Mit tud Husi és Zsömi? Avagy így működik a foodpanda (NetPincér) hűségprogram

Ahhoz, hogy játékos kedvű foodpandázóként (NetPincérezőként) részt vehess a hűségprogramban nem kell mást tenned, mint Husira és Zsömire figyelned. Ők fognak végigkísérni a jutalmadhoz vezető úton és megmutatják neked azt, hogy a rendeléseiddel milyen kihívásokat kellene teljesítened a pontok és jelvények begyűjtéséhez. Csak nézz szét figyelmesen a foodpanda (NetPincér) mobilapp főmenüjében, ahol már élesedett is a Kihívásaim menüpont és láthatod a rád váró kihívásokat. A foodpanda (NetPincér) Hűségprogram jelenleg csak az applikációban elérhető. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy egyre több felhasználónál elérhető legyen.

Érdemes egyébként a Kihívásaim menüpontot rendelés előtt mindig csekkolni. Itt nemcsak azt láthatod majd, hogy mik az éppen aktív kihívások, de a feladat teljesítése után bezsebelt pontokat és jelvényeket is ebben a szekcióban gyűjtheted. 

Persze a kihívások alatt nem olyan feladatokra kell gondolni, mint a kisebb sokkal felérő Balaton-átúszás vagy 2 Margitsziget-kör teljesítése, inkább az adott kihívásban meghatározott feltételek szerint kell majd foodpandáznod (NetPincérezned). 

Például számíthatsz majd arra, hogy a pontok begyűjtése érdekében a panda szállítás (NetPincér GO) egyik partneréttermében kell leadnod a rendelésed, vagy épp pizzával, esetleg valamilyen ázsiai finomsággal kell kényeztetned az ízlelőbimbóidat. A kihívások egyébként ugyanazok mindenkinek, így akár a családoddal vagy a barátaiddal is versenyezhettek, ki teljesít több foodpanda (NetPincér) kihívást.

Ráadásul, ismerve a cég társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségét, még az is előfordulhat, hogy az aktuális kihívásod valamelyik foodpanda (NetPincér) által is támogatott alapítvánnyal kapcsolatos feladat lesz. Így viszont nemcsak jókat ehetsz, de jót is tehetsz. Jelenleg egyébként 6 alapítvány – a MyForest, a Ronald Házak, a Magyar Vöröskereszt, az Élelmiszerbank Egyesület, a Vigyél haza! Alapítvány,  a Mosoly Alapítvány és az Ökológiai Művelődés Alapítvány – kapcsán számíthatsz majd izgalmas programokra.

Jogos a kérdés: mi lesz a jutalom a foodpanda (NetPincér) hűségprogramjában?

A kihívások teljesítése során, azok típusától függően pontokat és jelvényeket fogsz kapni a játék végén – azaz a rendelésed kiszállítása/átvétele után. Az automatikus mechanizmus 8 órán belül jóváírja a pontokat és a jelvényeidet, neked ezért semmit sem kell tenned. 

Honnan fogod tudni, hogy sikeresen teljesítetted az adott kihívást?  Ennek elég látványos eredménye lesz: a teljesített kihíváshoz kapcsolódó jelvény színesre vált, míg a még előtted álló feladatok szürkék maradnak. Ezen felül még a pontok is jóváírásra kerülnek és a nyereménybolt menüpontban ellenőrizheted, jelenleg hány pontod van.

A pontok és a jelvények jóváírása után viszont már csak rajtad áll, hogy az összegyűjtött jutalmakat melyik kaparós sorsjegyre váltod be. Ezek a kaparós sorsjegyek különböző értékű foodpanda (NetPincér) kuponokat rejtenek, amit a rendszer véletlenszerűen sorsol ki neked. Természetesen Husi és Zsömi lelkes szurkolása mellett, hiszen ők már tudják azt, amit te idáig még nem: minden kaparós sorsjeggyel egy kupont nyersz, a kérdés csak annyi lehet, hogy milyen értékben.

Kuponjaidat egyébként a rajtuk feltüntetett lejárati napig tudod beváltani és egy rendeléshez csak egy használható fel, ha a rendelésed kosárértéke elérte a minimum rendelési értéket, valamint az online kártyás fizetési módot választod (bankkártya, SZÉP kártya, Apple Pay). A rendszer csak a kosaradba került termékek árát veszi számításba, a szállítási díjat és borravalót nem.

Lelkes foodpandázó (NetPincérező) vagy? Akkor neked is megéri kuponokkal gazdálkodni!

Akár magadnak rendelnél valamit vagy inkább meglepnél vele valakit, egy értékes kupon a vásárlás végén biztos jól fog jönni. Figyeld a Kihívások menüpontban az éppen elérhető feladatokat és a teljesítésük után zsebeld be a kuponodat.

Kattanj rá újra a foodpanda (NetPincér) mobilapplikációjára és a legközelebbi rendelésed során jutalmazd meg magad: váltsd be a hűségprogramban gyűjtött kuponjaidat és csökkentsd egyetlen mozdulattal azt a bosszantó rendelési árat. 

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
foodpanda.hu

Hozzászólások

comments