Kutyákkal indította a foodpanda az idei fesztiválszezont

Kutyákkal indította a foodpanda az idei fesztiválszezont

Szuper kutyás-pandás napra sikerült május 8-a, amikor a mentett állatok lelkes támogatójaként a foodpanda is saját sátorral, játékokkal és neves előadókkal járult hozzá a Belvárosi Kutyafesztivál sikeréhez. Az egész napos programokra több ezer látogató érkezett az 5. kerületi Olimpia Parkba, ahol kutyás játékok mellett interaktív előadásokon is részt vehettek, vagy akár az örökbefogadó kutyákkal is megismerkedhettek.

Központban az ember legjobb barátja

Az egész napos programok során az arra járók kipróbálhatták a foodpanda szimatjátékát, próbára tehették tudásukat a pandákkal kapcsolatban, vagy megpörgethették a szerencsekereket kutyás nyereményekért.

A délután során Dr. Fodor Kinga, állatorvos, tanszékvezető egyetemi docens, az Állatorvostudományi Egyetem oktatója tartott egy rövid előadást a foodpanda sátránál, a helyes táplálkozás alapjairól, gyakori hibákról és tévhitekről, majd válaszolt az érdeklődők kérdéseire. 

A foodpanda meghívására eljött még Vámosi-Nagy Nóra, hazánk egyik elismert kutyakiképzője, a “Klikk, ahogy a kutyák szeretnek tanulni” könyv szerzője, aki arról tartott rövid előadást és bemutatót, hogyan lehet a legeredményesebben leszoktatni kedvencünket arról, hogy mindent megegyen.

Az érdeklődőknek egész nap lehetőségük volt a Vigyél Haza! Alapítvány önkénteseinek segítségével megsétáltatni az örökbefogadásra váró kutyákat, és kipróbálni milyen érzés lehet egy mentett kutyus gazdájának lenni. A kutyás programok sora végtelen volt: kutyakozmetika, fizioterápiás bemutatók, kutyabiléta gravírozás és egész napos állatorvosi tanácsadás, ahol Dr. Dávid Zoltán érdi állatorvos fogadta a kérdezőket. 

A panda a kutya legjobb barátja

Pandaként nem is lehetnénk mások mint állatbarátok. Virtuális éttermünkön keresztül adományvonalat hoztunk létre felhasználóink és partneralapítványaink között, ahol egyszerűen, pár kattintással lehet támogatni munkájukat. A Fővárosi Állatkertben 3 vöröspanda büszke örökbefogadó szülei is vagyunk és amikor a lehetőségünk van rá mindig kiállunk a felelős állattartás mellett. 

Ebben az értékrendünkben és szemléletünkben rokonlelkekre találtunk, ugyanis április végétől az AlphaZoo-val bővült üzleti partnereink köre, amely az első igazán széles kisállat-termékportfóliót kínáló márka a platformunkon. A partnerségnek köszönhetően már nem csak speciális állateledeleket (például dietetikus tápot) vagy higiéniai termékeket lehet rendelni a foodpandán keresztül, hanem kisállat-felszerelést is, legyen szó kötelekről, labdákról, vagy épp talpszőrvágó ollóról.

Ha Te is szeretnéd támogatni a Vigyél Haza! Alapítvány munkáját néhány kattintással, ITT megteheted!

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
foodpanda.hu

Hozzászólások

comments