Közös jótékony főzés az Élelmiszerbankkal

Közös jótékony főzés az Élelmiszerbankkal

Kollégáink fél napra fakanalat ragadtak, és beálltak főzni a Magyar Élelmiszerbank Egyesülethez. Az ételek a hivatásunk, így az ünnepek közeledtével fontosnak tartottuk, hogy meleg ételt juttassunk azoknak, akik erre rászorulnak. Lelkes munkatársaink több mint 400 adag étel elkészítésében segítettek az Élelmiszerbank önkénteseinek, akik gondoskodtak róla, hogy minden tál étel jó helyre kerüljön. 

A Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel régre visszanyúlik az együttműködésünk, arany fokozatú támogatói vagyunk az egyesületnek, a foodpanda felületén lévő virtuális étterem segítségével folyamatosan adományokat gyűjtünk a számukra és a panda marketekben lejárat előtt lévő élelmiszereket az ő segítségükkel juttatjuk el a rászorulóknak. Az első pillanattól kezdve célunk volt, hogy amellett, hogy egy jó ügyet segítünk, egy pluszt adjunk a programhoz, amitől igazán a magunkénak érezhetjük az eseményt. 

Az ünnepekhez közeledve több mint 50 kollégánk vett részt jótékonysági főzésen, munkatársainkkal értékeljük egymás és a környezetünk segítését, ezért a remek hangulat adott volt egész nap. A program nyitásaként megismerkedtünk a Magyar Élelmiszerbank működésével és azok a kollégák is betekintést nyerhettek cégünk jótékony tevékenységébe, akik a mindennapi munka során nem feltétlen találkoznak vele. 

A program második felében a főzésen volt a hangsúly, a pontos instrukcióknak és a receptnek köszönhetően a konyhában kevésbé jártas kollégák is aktívan ki tudták venni a részüket a paprikás krumpli és a kókuszgolyók elkészítéséből. Az önkéntes napot az elkészített ételek bedobozolásával és bepakolásával zártuk. Az elkészített ételadagokat még aznap este eljuttatták rászoruló családoknak.

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
foodpanda.hu

Hozzászólások

comments