A KFC és a bűvös 80-as

A KFC és a bűvös 80-as

Talán maga Harland Sanders sem gondolta volna, hogy 1939-ben kifejlesztett és azóta is titkos kincsként őrzött panírreceptje még 80 évvel később is emberek millióinak szemébe csal majd örömkönnyeket. Pedig azóta, hogy a recept önálló életre kelt és 1952-ben megnyitott az első KFC, már a világ 137 országában, mintegy 16.000 étteremmel büszkélkedhet a franchise hálózat. De a hazai felhozatalra sem lehet panasz: jelenleg 50 étterem található Magyarországon, és amióta 2017-ben a KFC házhozszállítás is elindult a Netpincéren, még több csirke kel vándorútra a forró olajtól egészen a tányérodig. Pácolva, rántva és grillezve is.

A KFC-ben a panír az úr

Te is próbáltál már rájönni arra, hogy mi van a KFC-s panírban? Hogy mi Sanders Ezredes titkos hozzávalója, amitől a panír egyszerre válik izgalmasan ropogóssá és omlóssá? Ha még nem akadtál rá a porhanyós csirkehús és az ízletes bunda násztáncának titkára, nincs más hátra: még többet kell belőle kóstolnod. Dobj be ebédre egy Zingert, vagy Qurritot, rendezz pikniket a margitszigeti fák alá heveredve a Strips Deluxe Boxszal, de a könnyedebb falatok kedvelőinek a friss Classic Grill Twister sem rossz választás. Ha pedig este közös filmnézést terveztek a barátokkal, ne törd sokáig a fejed a menün és ne fecséreld főzésre az időd: a Classic XL, a Hot Wings, a Strips és a Kentucky kosarak egyikével sem maradtok éhen. Csak arra figyeljetek, hogy jusson mindenkinek elég sültburgonya, édesre főtt kukorica, és persze káposztasaláta. Ha időben adjátok le a rendelést, már a filmkezdéskor majszolhatjátok a kedvenc ropogós csirkeszárnyatokat.

Mert a KFC-ben hazai csirkét eszel

Egy olyan több évtizedes hagyományokkal rendelkező rántott csirke nagyhatalomnak, mint a KFC, figyelnie kell a minősági alapanyagok használatára. Szóval, ha eddig az tartott volna vissza, hogy nem tudod mi kerül a tányérodra, megnyugodhatsz: gondosan ellenőrzött, magyar tenyésztők csirkéjéből készül az összes ropogós finomság, de az organikus forrásból származó zöldségekre sem lehet panasz. A hazai beszállítók garantálják, hogy egészséges és finom falatok kerülnek a tányérodra. Felejtsd el az előre formázott és ledarált húsokat, a KFC-ben minden frissen készül: kézzel panírozzák a csirkehúst, és közvetlenül a házhozszállítás előtt sütik ki, így egyenesen a sütőből kerül az összes fogás az asztalodra.

KFC otthonra vagy a parkba, a NetPincér ezt is megoldja

Válaszd ki a megkívánt menüt a NetPincér honlapján vagy a mobilalkalmazáson (NetPincer iOS, NetPincer Google Play) keresztül, és készülj fel a hamarosan érkező lakomára. Mert a KFC házhozszállítás sosem volt még ilyen tökéletes!

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
foodpanda.hu

Hozzászólások

comments