Időnként a luxus ínycsiklandó részletekben rejlik…

Időnként a luxus ínycsiklandó részletekben rejlik…

… és pohárban érkezik.

Mindenki számára mást jelent a luxus, és ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor a legtöbben vágyunk is arra, hogy igazi fényűző kényeztetésben legyen részünk. Legalább egy kis időre. Van, akinek egy különleges élményt takar ez a fogalom, például azt, hogy együtt úszhat a delfinekkel a spanyol tengerparton, míg másnak inkább egy extravagáns utazást jelent New Yorkba, esetleg egy fejedelmi lakomát valamelyik Michelin csillagos étteremben. 

Mégis, a luxus legtöbbször az apró részletekben rejlik: mondjuk egy szép kilátásban az erkélyedről, ahonnan csodás napfelkeltéket nézhetsz – ahányszor csak kedved tartja. A megosztott pillanatokban, amikor van időd a családodra és a barátaidra, a feltöltődésre, és nem a munka, a háztartás és más gondok szerepelnek az első helyen. 

Vagy a nagymamád baracklekvárjából érezhető finom gondoskodásban, és a kedvenc íród legújabb könyvében, amit végre valahára van időd kiolvasni. És persze ne feledkezzünk el a tökéletes textúráról sem, amit csak a kedvenc jégkrémedben ízlelhetsz meg, és amihez annyi szép emlék fűz, amire mindig örömmel fogsz visszaemlékezni. 

Luxus – kicsit másképp

Egy annyira felgyorsult világban, amiben ma élünk, már az idő is luxusnak számít. Kiváltképp akkor, ha azt az álmaink megélésére vagy épp valóra váltására fordíthatjuk. Luxus az, ha van időd elmenni sétálni egyet a szabadban, összeülni a barátokkal egy kis csevejre néhány pohár borra a kedvenc borbárotokban.

De luxus az is, ha van időnk kapkodás nélkül megenni az ebédedet, és nem rágás nélkül lapátolod be magadba a falatokat. Luxusnak számít elutazni egy hosszú hétvégére valahová, ahol nem érnek utol a munka ragadós csápjai. Arról nem is szólva, ha egy szimpla hétköznap este is van időd arra, hogy habfürdőzz egyet a kádban, egy nagy adag Magnum jégkrém társaságában, lágy gyertyafénytől övezve.

Hiszen a luxus az apró részletekben rejlik

Például egy pohár vaníliás-pekándiós Ben & Jerry’s fagyiban, aminek az íze feltartóztathatatlanul visszahozza a nyári emlékeket. Vagy a roppanós csokiba bújtatott mandulás Magnumban, aminél már alig várod, hogy egy hosszú nap után végre lerúgd magadról a cipőt, lerogyj a kanapédra, és a kiskanaladdal feltörhesd a kemény csokoládé bevonatot.

A luxus az a pillanat, amikor kapkodástól mentesen, egyszerre csak egy falatot kanalazol a szádba ebből a kényeztető finomságból és gondoskodsz róla, hogy ne csak a jeges krém kerüljön arra a parányi kanálra, de a lassan olvadó csokoládéból is jusson rá bőven. Aztán már csak lehunyod a szemed, és élvezed, ahogy szép lassan eláraszt az édes, semmivel sem összehasonlító íz, és érzed, ahogy a lemerült akkumulátorok is új erőre kapnak. 

Ha szeretnéd, ne tartsd magadban az élményt: oszd meg másokkal is a Magnum és a Ben & Jerry’s finomságait, hogy közösen gyűjtsetek új, luxuspillanatokat. Koronázzátok meg az ünnepi asztal finomságait ezekkel a hűvösen finom jégkrémekkel, dobjátok fel vele a baráti kiruccanásokat, vagy szimplán csak engedd meg magadnak, hogy az utolsó cseppig kiélvezd a dobozban rejlő finomságot. 

Ráadásul a kedvenc fagyidért még csak sorba sem kell állnod: van ugyanis a NetPincér házhozszállításában néhány étterem, ahonnan bárhová megrendelheted a kiválasztott jégkrémet! Nem vagy helyhez kötve, és rendeléseddel a szeretteidre vagy épp magadra fordítható időt nyersz vele. Ez az idő az igazi luxus, ne hagyd veszni!

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
foodpanda.hu

Hozzászólások

comments