foodpanda Önkéntes Nap

foodpanda Önkéntes Nap

Több mint 80 munkatársunkkal nekivágtunk a IX. kerületnek, hogy összefogjunk egy tisztább Budapestért. 🍀 Közösen péntek délelőtt közel 100 zsáknyi szemetet gyűjtöttünk, egy kicsit jobban meg is ismertük egymást (sokunk most találkozott először személyesen a pandémia és a távmunka miatt) és persze remekül éreztük magunkat.  

Szerettünk volna segíteni helyi partnereinknek és a kerületnek, amely otthont ad a számunkra. Ott szerettünk volna hasznosak lenni ahol igazán számít, ezért először felvettük a kapcsolatot a IX. kerület önkormányzatával, hogy képet kapjunk a jelenlegi helyzetről. A sok önkéntes kollégának köszönhetően képesek voltunk nagyobb területet lefedni és az egész kerületben aktívan segíteni, legyen szó a közeli parkokról, vagy a kiesőbb gyári területekről.   

A foodpandánál nagyra értékeljük egymás és a környezetünk segítését, ezért a remek hangulat adott volt egész nap. A közös reggeli után a munkatársak kisebb csapatokba szerveződve vágtak neki a IX. kerület megtisztításának. 

A csapatok egyik fele bejárta a Vaskapu utcát és a Tinódi parkot, megtisztította a Kerekerdő parkot, a Mihálkovics utcai játszóteret, a Haller parkot és a Vágóhíd utcát. 

A csapatok másik fele az Üllői út Ecseri úti részét, a József Attila lakótelepet és a Gubacsi dűlőt vette célba. A délelőtti munkát egy közös pizzapartyval zártuk az irodában, ami után még az aznapi irodai teendőkre is maradt pár óránk. 

A foodpandánál kiemelten figyelünk a környezetünkre, 2020. Január 1-től 100%-ban karbonsemlegesen működünk, és a MyForest virtuális éttermén keresztül támogatjuk a hazai erdőültetéseket is!

 

 

  

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
foodpanda.hu

Hozzászólások

comments