Emeld új szintre a céges ételrendelést!

Emeld új szintre a céges ételrendelést!

Tapasztalatból tudjuk, hogy milyen sok idővel és adminisztrációval tud járni a céges ételrendelések (csapatépítőkre, rendezvényekre, ügyfél meetingekre rendelt ételek, italok) folyamata és ezek elszámolása. Többek közt erre a problémára nyújt megoldást új szolgáltatásunk, a panda business. A panda business egy kifejezetten cégek számára fejlesztett ételrendelési platform, mellyel új szintre emelheted a céges ételrendelést. Corporate szolgáltatásunkkal adminisztráció nélkül, egy felületen kezelhetsz minden céges étkezést és a hozzájuk kapcsolódó elszámolásokat is.

Növeld munkavállalóid elégedettségét akár a home office időszakban is! Segítségével könnyedén biztosíthatsz egyedi juttatást alkalmazottaid számára a jelenlegi járvány helyzetben is, online ételrendelés formájában – mindezt akár saját otthonukba, érintkezésmentesen!

Miért a panda business?

  • Havi, utólagos fizetést biztosítunk számla alapján, melyekhez részletes rendelési riportokat is elérhetővé teszünk. A rendelési riportokat bármikor letöltheted az Admin Portálon keresztül, tetszőleges időtartamra vonatkozóan.
  • Bármikor szabályozható, hogy ki, mikor és milyen összegben rendelhet a vállalati számláról. Sőt! A felhasználási idő mellett akár a kiszállítási címet is szabályozhatod.
  • Költségkódokat vagy projektkódokat használtok? Jó hírünk van, ugyanis az egyes rendelésekhez költségkódok allokálhatók, ezzel egyszerűsítve a könyvelési folyamatot.
  • Lehetőség van csoportos rendelésre és akár 7 napra történő előrendelés leadására is.

Hogyan is néz ki a céges rendelési felület? A vállalati ételrendelés még sosem volt ilyen egyszerű, hiszen az oldal teljesen megegyezik az eddig megszokott foodpanda felülettel, mindössze egy kattintás a váltás a céges és saját fiókok között.

A szolgáltatást ingyenesen biztosítjuk partnereink számára, így csak a ténylegesen felhasznált költési keretek kerülnek kiszámlázásra. Túllépted a költési keretedet? Semmi gond! Abban az esetben, ha nagyobb értékben helyezel termékeket a kosaradba és ezáltal túlléped a beállított költési keretedet, a különbözetet pár kattintással bankkártyával, SZÉP kártyával vagy akár Apple Payjel is ki tudod egyenlíteni.

Legyen szó:
– hétköznapi dolgozói juttatásról,
– meeting közbeni harapnivalókról,
– rendezvényekről,
– céges pizza napról,
– csapatépítőről: a panda business minden alkalomra megoldást nyújt.

Érdekel? Nincs más teendőd, mint kitölteni rövid jelentkezési űrlapunkat és hamarosan már indulhat is a rendelés a céges fiókodból! 🙂

Kérdésed van? Várjuk kérdéseid a [email protected] email címen.

 
Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
foodpanda.hu

Hozzászólások

comments