Az olasz tésztaköltemények felsőfoka a Bellozzo®

Az olasz tésztaköltemények felsőfoka a Bellozzo®

Tészta- és pizzarajongók figyelem! A Bellozzo® kínálatában olyan ízletes tésztaételekkel és pizzákkal fogsz találkozni, hogy mind a 10 ujjadat megnyalod utánuk – és gyanítjuk, hogy még ez is kevés lesz! Kóstold meg a hagyományos módszerekkel készített, mégis modern köntösbe bújtatott gnocchikat, spagettiket, pizzákat és győződj meg róla saját magad!

Szerencsére ezért a páratlan ízélményért nem kell az égiekhez fohászkodnod, hiszen a  foodpanda (NetPincér) házhozszállítás már az ajtódig viszi a Bellozzo® finomságait!  Ennek eredményeként még a lakásból sem kell kitenned értük a lábadat, és az irodából sem kell ilyen-olyan indokokkal elszabadulnod, ha a hamisítatlan, Bellozzo® féle olaszos vendégszeretetre vágysz.

Egyszerűen csak hunyd le a szemed és élvezd a Dolce Vitát

Tűzz villahegyre egy falatnyit a Bellozzo® hagyományos módon készített Carbonara spagettijéből, amit a ropogós bacon, a tojás, valamint a karakteres Pecorino sajt varázsol ellenállhatatlanul finommá. 

Csupán egyetlen falatra van szükséged belőle ahhoz, hogy rákapj a Bellozzo® olaszos ízkavalkádjára, a spagettik, a gnocchik és a parmezánok mesés világára. Ahol olyan intenzív illata van a napérlelte paradicsomból készülő szósznak, hogy a levegőbe szinte bele is lehetne harapni. 

A Bellozzo® esetében biztos lehetsz abban, hogy a friss és jó minőségű alapanyagokból igazi lakomák születnek a duruzsoló fazekak és a csúcsra járatott pizzasütők pompás versenyében. Végtére is, erről szól az olasz konyha: a gyors, egyszerű, friss ételekről. Persze egyvalamiben a Bellozzo® még az olaszos temperamentum ellenére sem köt kompromisszumot. Ez pedig nem más, mint a hozzávalók minősége, amin a kezük alól kikerülő étkek íze múlik!

Ez az, amit a Bellozzo®-ban már a kezdetektől fogva tudnak

Éppen ezért az étteremláncnál már 2015-ös indulásuk óta nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy eredeti olasz alapanyagokkal dolgozzanak. Így például a durumtészáig egészen a Nápoly környéki Gragnanoig mennek, míg a pizzatésztájuk könnyedségéről a magas gluténtartalmú liszt gondoskodik.

A feltétek királynőjéről, a pármai sonkáról is essék néhány ízletes szó: ezt az általában 12-18 hónapig érlelődő, helyi sóval megbolondított ínyencséget Parma városának köszönheti a nagyétkű közönség. Onnan indult ugyanis világhódító útjára, hogy aztán a vékonyra szelt, sonkaszeletek ingerlő halmokban kellessék magukat a pizzák tetején. És akkor a többi étvágygerjesztő alapanyagról, például az édes paradicsomokról és a sajtok karakteres ízéről még nem is beszéltünk!

Ha nem tudnád, hogy mit válassz… 

… az nem véletlen, hiszen bőséges a kínálat! Azonban a Pasta Scampival biztosan nem lősz mellé, főleg akkor, ha szereted a tenger ízét. Ebben a finomságban ugyanis a mediterrán szósszal készített tészta köt házasságot a királyrákkal, míg a Gnocchi Sorrentinoban a Grana Padano sajt varázsolja tökéletes főétellé a paradicsomos-mozzarellás gnocchit. Persze a Pasta in Bianco egyszerű finomságára sem lehet panasz, mivel ebben a tésztaételben a lágy ízű vaj és a Grana Padano sajt karakteressége gondoskodik a harmonikus ízekről. 

A bőséges választékra a pizzák terén sem szólhatunk egy rossz szót sem, főleg a Carnissima esetében! Itt ugyanis a csípős Spianata szalámi és a Guanciale szalonna alkot verhetetlen párost, aminek a paradicsomszósz, a mozzarella és a vékony csíkokra szelt lilahagyma is ínycsiklandó hátteret biztosít. 

Ugyanilyen felséges ízeket kóstolhatsz a Prosciutto Crudo, valamint a Prosciutto e Funghi pizzáknál is, hiszen a paradicsomszószra halmozott nyersen érlelt sonkaszeletek, a mozzarella és a finom parmezán szórás, illetve a gomba is az ellenállhatatlan ízekről, zamatokról gondoskodik.

Ennyi finomságot olvasva nem csodálkozunk azon, hogy te is megéheztél a Bellozzo® finomságaira. Rendeld meg őket a foodpanda(NetPincér)  mobilalkalmazásán vagy weboldalán keresztül és élvezd ki az utolsó falatig az olasz Dolce Vitát!

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
foodpanda.hu

Hozzászólások

comments