A legkisebb pandafutárok

A legkisebb pandafutárok

Két kisfiú rajongásából született meg a gyereknapi kampányunk, amely egyszerre ünnepli a gyerekeket és példaképeiket, a kemény, de nagyon vagány munkát végző futárokat.

Egy nagymama megírta az ügyfélszolgálatunknak, hogy az unokái futárrajongók, és maguk fabrikálta szerelésben hordják neki az ételt. Mi pedig egy fantasztikus meglepetést találtunk ki nekik.

Minden egy levéllel kezdődött: Tomi és Ákos nagymamája megírta az ügyfélszolgálatunknak, hogy a két testvér nagy foodpanda- és futárrajongó, és saját kis startupot húztak fel maguknak a család ellátására. Egyenruhát és futártáskát készítettek, és abban hordták az ételeket a szomszéd utcában lakó nagyinak. Több tucat kedves, rajongói gyereklevelet kaptunk már, de Tomi és Ákos sztorijában megfogott minket a kreativitás és a vállalkozószellem. Igazán komolyan vették a játékot, pont, ahogy mi is szoktuk! Gyereknap kapcsán szerettük volna viszonozni ezt a minket is inspiráló elhivatottságot. Meglepetés-sorozatot szerveztünk nekik, hogy teljesítsük az álmukat: egy napra a foodpanda-flotta tagjai lehettek.

Több, mint százan jelentkeztek a futárpartnereink közül a felhívásra, hogy emlékezetessé tegyék a két fiú számára a gyereknapot. Velük közösen a család, több tucat dolgozónk és szinte a fél város együtt szervezkedett a háttérben, hogy minél nagyobb legyen az ámulat. Aztán eljött a nap, amelyen reggeltől estig újabb és újabb meglepetések történtek a gyerekekkel: a méretükre szabott pici hátizsákkal és egyenruhával érkezett hozzájuk reggel a „kolléga”, az utcán közülük valóként köszöntötték őket a bringások, foodpanda plakátokon látták viszont magukat, és pár valódi kiszállításba is besegíthettek a “nagyoknak”.

Az akcióról készült videóban közel 20 igazi futár egyengeti a fiúk első foodpandás napját. Gyermeknapon még egy meglepetés várta a testvérpárt: a korábban általuk rajzolt kis pandafejre cseréltük a logónkat és a profilképeinket a közösségimédia-felületein a Facebooktól a LinkedIn-ig.

Sőt a fiúk és a foodpanda történetére a TV-ben is kíváncsiak voltak!

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
foodpanda.hu

Hozzászólások

comments